skip to Main Content

DOCUMENTAL

Produïm documentals amb un estil propi que confereix als nostres projectes un caràcter d’autor, sempre des d’un esperit crític i de divulgació del coneixement i el compromís amb la cultura. Apostant sempre per la innovació en el llenguatge en les nostres produccions, els nostres treballs han estat presents a diversos festivals nacionals i internacionals obtenint diferents premis i nominacions.

PUBLICITAT

Desde Krik Krak creem i produïm tot tipus d’audiovisuals per al sector públic i privat ja siguin spots publicitaris, videos per a xarxes, marketing i tota mena de continguts promociónals.

COMUNICACIÓ

Desenvolupem reportatges i videos corporatius i industrials així com videos d’esdeveniments oferint diferents solucions en l’àmbit de la comunicació empresarial, tant a nivell intern com extern.

IMATGE AÈRIA

Oferim el servei de rodatges aeris per a diferents tipus de producció. Krik krak compta amb el certificat expedit per AESA d’Operadora de RPAS (Drones) i un equip de diferents pilots experimentats en la gravació i fotografia aeria. Disposem de diverses solucions en funció del tipus de treball a realitzar.

Back To Top